Istorija razvoja

Beni trgovina d.o.o. je osnovana 04.04.2013. godine u Gadžinom Hanu i od tada se bavi trgovinom na veliko i malo i uslugama. Već 29.04.2013. godine počeo je sa radom Supermarket u Gadžinom Hanu ul. Miloša Obilića bb. Dana 27.10.2014. godine Beni trgovina doo je otvorila još jedan Supermarket u Nišu, ul. Studenička br. 56-a (GO Pantelej). U 2017. godini Beni trgovina doo je otvorila i dva Marketa: Prvi je počeo sa radom dana 13.04.2017. godine u naselju Nikola Tesla ul. Kragujevački oktobar br. 32 (GO Niška Banja) a drugi dana 24.05.2017. godine u Gabrovcu, ul Pobede br. 82 (GO Palilula). Istorija razvoja.

Beni trgovina d.o.o. u svojim maloprodajnim objektima pored robe široke potrošnje ima u svom asortimanu i sezonske proizvode, školski pribor, dečji i bebi program, dečje igračke, zdravu hranu i dijetetske proizvode, hranu za kućne ljubimce, proizvode za domaćinstvo, duvan, štampu, proizvode od stakla, plastike i keramike, papirnu galanteriju i kao dodatni benefit, svim svojim kupcima nudi mogućnost dopune Telenor, Telekom i Vip pripejd brojeva u svim svojim maloprodajnim objektima.

Beni trgovina d.o.o. svojim kupcima nudi razne mogućnosti plaćanja u svojim maloprodajnim objektima. Osim plaćanja gotovinom, kupci mogu platiti kupljenu robu debitnim i kreditnim karticama, a kao dodatnu vrednost svojim kupcima, Beni trgovina doo nudi i mogućnost odloženog plaćanja čekovima građana do 100 dana (najjednostavniji i najpraktičniji način da se obavi kupovina, ali da se plaćanje odloži) i potrošačkim karticama Beni trgovine

Istorija razvoja